Iedereen heeft ontspanning nodig

De ultieme spa beleving in uw achtertuin of balkon en dat voor een zeer betaalbare prijs. Een opblaasbare jacuzzi is de ideale upgrade. De Intex PureSpa is van alle gemakken voorzien,  zonder al te veel moeite zet je de jacuzzi binnen 20 minuten op. In ons drukker wordende bestaan, biedt de opblaasbare jacuzzi de nodige rust en ontspanning die we zo hard nodig hebben, wie wil dat nou niet? Met een Intex PureSpa jacuzzi haal je een A-merk jacuzzi in huis, een combinatie van luxe, comfort, duurzaam en optimaal gebruiksgemak.

Intex PureSpa Opblaasbare jacuzzi
 

Opblaasbare jacuzzi

Intex PureSpa zoutwater 28456 Jet Bubble

De Intex 28456 zoutwatersysteem Jet Bubble is een opblaasbare jacuzzi geschikt voor zes personen. De diameter is net geen 2,20 meter en een hoogte van 71 cm. Hierdoor heeft de jacuzzi een waterinhoud van zo'n 1.100 liter, wat overeenkomt met een gewicht van meer dan een ton. Let wel op het maximale draagvermogen als u de Intex jacuzzi op een dakterras of balkon wilt plaatsen.

Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon + Hard Water Systeem + Zoutwatersysteem

De prestaties van de pomp zijn erg goed met 2.200 watt en dankzij de 140 bubbeljets en 6 ingebouwde jets is de Intex zoutwater jacuzzi een uitstekende opblaasbare jacuzzi voor het optimale wellnessbeleving. De circulatiepomp verwerkt ongeveer een 1.741 liter water per uur, waardoor de opblaasbare jacuzzi zorgt voor een goede waterkwaliteit. De buitenkant is zeer robuust en duurzaam dankzij de fiber-tech technologie, waardoor de zoutwater jacuzzi een lange levensduur heeft. De Intex PureSpa zoutwater 28456 heeft een ingebouwde kalkbeschermingssysteem om het water zachter te maken en dankzij het handige en draadloze bedieningspaneel is de bediening erg handig en gemakkelijk. De Intex PureSpa zoutwater 28456 Jet Bubble wordt compleet geleverd met isolerende ondergrond en een isolerende opblaasbare deksel.

 

Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Zoutwatersysteem

De opblaasbare zoutwatersysteem jacuzzi 28454 van Intex maakt vooral indruk met zijn goede prijs-prestatieverhouding. Het heeft 121 lucht- en 4 verstelbare jets en heeft een uitstekende verwarmingssysteem dat het water kan verwarmen tot 40 ° C, zelfs als de buitentemperatuur lager is.

Dankzij het ingebouwde kalkbeschermingssysteem wordt het water zachter gemaakt wat zorgt voor een extra huidvriendelijk effect, zeker als je hem zonder zout gebruikt. Het bedieningspaneel bij de Intex zoutwatersysteem is geheel draadloos. De Intex opblaasbare jacuzzi is voorzien van Fiber-Tech (3-ply) zorgt voor een zeer goede stabiliteit en een lange levensduur van de jacuzzi. In totaal is de Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Zoutwatersysteem een doorsnede van 2 meter. De totale capaciteit is ongeveer 800 liter.