Bezorging en installatie bij aankoop van een jacuzzi

Tja, en dan hebt u een mooie jacuzzi uitgezocht, maar u moet nog wel even een paar dagen geduld hebben. Die tijd gebruiken onze medewerkers namelijk om uw bestelling te verwerken, en om er zeker van te zijn dat u een 100% goede jacuzzi krijgt controleren we deze eerst op gebreke. De gemiddelde levertijd van een jacuzzi is circa 1-3 werkdagen. Bij Opblaasbaar Jacuzzi is dat geen loze kreet, we geven er ook daadwerkelijk invulling aan. Vanaf het moment dat u online hebt besteld, gaan we over tot de uitvoering van uw bestelling. En als er voor ons iets onduidelijk is nemen we telefonisch contact met u op.
Zodra je jacuzzi of accessoires verzonden is, ontvang je per e-mail een verzendbevestiging met daarin een Track & Trace waarin u uw bestelling kunt volgen. Hou deze altijd in de gaten voor de meest actuele bezorginformatie. In de nacht vóór de bezorging ontvangt u uiterlijk om 05.00 uur per e-mail een tijdvak van 1 uur. We doen ons uiterste best om uw jacuzzi of accessoires binnen dat tijdvak te bezorgen. Als onze eigen bezorgdienst bij u langskomt, bellen de bezorgers u een 15 tot 45 minuten voor aankomst.
Voor de meeste producten die onze eigen bezorgdienst bezorgt, kunt u het bezorgmoment helaas nog niet kiezen. We bezorgen elke dag, zelfs op zondag. Voor kleinere pakketjes zoals accessoires en waterkwaliteitsproducten is het wel mogelijk in overleg om een gewenst tijdstip te kiezen wat u het beste uitkomt.
Ja, maar alleen als de jacuzzi van vergelijkbaar formaat is. U hoeft dit niet vooraf aan te melden. U geeft dit gewoon door aan onze eigen chauffeur.
Standaard bezorgen wij de jacuzzi keurig op de plek waar u de jacuzzi wenst, bijvoorbeeld in de achtertuin onder een veranda of op een dakterras. In overleg kunt u ook gebruikmaken van onze gratis installatieservice, de jacuzzi wordt opgezet voor u zodat u de jacuzzi alleen nog hoeft te voorzien van water. We zetten dan uw jacuzzi op de gewenste plek, blazen de jacuzzi op en sluiten hem voor u aan op de aan-. U kunt deze aansluitservice toevoegen op de pagina van de producten waarvoor we deze service aanbieden.
In overleg kunt u ook gebruikmaken van onze gratis installatieservice, de jacuzzi wordt opgezet voor u zodat u de jacuzzi alleen nog hoeft te voorzien van water. We zetten dan uw jacuzzi op de gewenste plek, blazen de jacuzzi op en sluiten hem voor u aan op de aan-. U kunt deze aansluitservice toevoegen op de pagina van de producten waarvoor we deze service aanbieden.