Intex opblaasbare jacuzzi

Een Intex opblaasbare jacuzzi biedt u een onvergelijkbare ontspanningservaring. Terwijl u dankzij het innovatieve ontwerp snel een comfortabele en goed ondersteunde lig- of zitpositie kunt vinden, zorgt de geïntegreerde zwembadverwarming voor aangename temperaturen. Zo heeft u na een dag hard werken rust en ontspanning in uw eigen privé jacuzzi. En als u uw jacuzzi niet nodig heeft, kunt u deze eenvoudig opbergen dankzij het zeer compacte formaat. Wilt u heerlijk ontspannen in een opblaasbare jacuzzi van Intex, kijk dan eens rond in onze online Intex webwinkel. Hier vind u een ruime keuze aan opblaasbare jacuzzi’s in verschillende soorten en maten met jets of bubbeljets. Deze kunt u vertrouwd online bij ons bestellen. En slechts een paar dagen later leveren we uw opblaasbare jacuzzi bij u thuis. Niets staat een ontspannend bad in borrelend warm water in de weg.

Opblaasbare jacuzzi met massagestralen 'jets'

 

Intex PureSpa bubbeljets jacuzzi's

Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon

Een Intex opblaasbare jacuzzi met de nieuwste technologie

Dankzij de ingebouwde filterpomp en het geïntegreerde elektronische kalkbeschermingssysteem hebben Intex opblaasbare jacuzzi’s zeer weinig onderhoud nodig. U kunt snel en eenvoudig uw bubbeljets en/of jets gebruiken via een gemakkelijk toegankelijk LED-display. De watertemperatuur van de Intex opblaasbare jacuzzi is regelbaar van 10 tot 40 ° C. Om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk warmte verloren gaat, wordt elke Intex opblaasbare jacuzzi geleverd met een isolerende vloer en afdekzeil.

Uw opblaasbare jacuzzi van Intex zijn er in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. In onze Intex shop vind u verschillende modellen Intex opblaasbare jacuzzi’s met verschillende functies en uitrusting;

Bepaal zelf welke opblaasbare jacuzzi het beste bij uw wensen en behoefte past. Eén ding hebben alle Intex jacuzzi’s echter gemeen: elke Intex jacuzzi staat garant voor de ultieme ontspanningservaring en rustmomenten. Naast de verschillende Intex jacuzzi’s vind u in onze online shop ook een ruim aanbod aan Intex accessoires voor uw opblaasbare jacuzzi.

Ga naar onze adviespagina voor handige tips over jacuzzi's en accessoires.

 

De drie unieke eigenschappen van een Intex jacuzzi:

 

1. Fiber-Tech-technologie

De innovatieve fiber-tech technologie van de Intex jacuzzi zorgt ervoor dat u lekker in uw opblaasbare jacuzzi ligt en dat uw lichaam optimaal ondersteund wordt. De wand van de jacuzzi past zich perfect aan uw lichaam aan. Bovendien bereikt Intex met deze constructie een bijzonder hoge stabiliteit. Het is zelfs mogelijk dat meerdere personen tegelijk op de rand van de opblaasbare jacuzzi zitten zonder dat het doorzakt. Bestendig en duurzaam - onze intex jacuzzi's voor zeer geschikt buiten, ook tijdens de wintermaanden, alle Intex jacuzzi's zijn opblaasbaar De fiber-tech technologie van Intex jacuzzi bestaat uit duizenden bijzonder sterke, onderling verbonden vezeldraden, die niet alleen luxe en comfort garanderen, maar ook een lange levensduur.

2. De enige jacuzzi met een geïntegreerd elektronisch kalkbeschermingssysteem

Het elektronische kalkbeschermingssysteem zorgt ervoor dat het water aangenamer aanvoelt op uw huid. Zachter water is ook zachter voor uw badkleding en zorgt voor een langere levensduur van de Intex jacuzzi. Hard water daarentegen heeft een veel hogere concentratie mineralen dan zachter water. Mineralen zijn vaste componenten en met name calcium- en magnesiumdeeltjes spelen een grote rol bij het verkalkingsproces. Dit proces kan resulteren in een vermindering van de waterstroom in het systeem. Een elektromagnetisch veld verandert calcium en andere mineralen in kristallen. Deze kristallen worden door de filterpatroon gefilterd en alleen zacht water stroomt terug in uw Intex whirlpool.

3. Verwarmde luchtbellen

In een Intex jacuzzi zorgen de warme luchtbellen voor een ultieme ontspanning. Bubbelende luchtbellen zijn een belangrijk onderdeel van een Intex jacuzzi. Voordat de lucht in het water stroomt, wordt het opgewarmd, wat zorgt voor nog meer ontspanning en zwemplezier. U zult zeker zijn van het aangename gevoel dat de opstijgende warme luchtbellen creëren. Deze luchtbeltechnologie is een standaardfunctie van elke Intex jacuzzi.