Chloortabletten & Shock

Om het zwemwater van uw jacuzzi of zwembad mooi en goed schoon te houden is het belangrijk dat u de juiste chloortabletten en shock gebruikt voor het onderhoud van uw jacuzzi of zwembad. Hebt u een Intex Ultra Frame zwembad (groot zwembad) zorg er dan goed voor dat u het filtersysteem goed onderhoudt, lees goed de gebruiksaanwijzing en de hoeveelheid door. Hebt u een opblaasbare jacuzzi of een kleinere zwembad? Wat dacht u van desinfectietabletten en een pH-meter strips om de kwaliteit van uw water goed te houden. Bij Opblaasbaar Jacuzzi vind u alles wat u nodig hebt voor uw zwembad en jacuzzi onderhoud. Door het dagelijks zwembad en jacuzzi onderhoud, zoals het testen en correct desinfecteren van het water voorkom u dat u groot onderhoud moet doen en het water veilig voor gebruik is.

Chloortabletten

Jacuzzi chloor

Helder en veilig water is het belangrijkste wat er is tijdens het bubbelen. Jacuzzi chloor helpt u om het water goed te desinfecteren. Bij gebruik kunnen de algen en eventueel ziektekiemen uw plezier verstoren. Jacuzzi chloor, desinfecteert en zorgt voor helder en veilig water.

Jacuzzi chloor - de klassieker in waterverzorging

Als het water in de jacuzzi troebel is en doordrenkt met algen, is het natuurlijk niet veilig om gebruik te maken van de jacuzzi. Om een ​​scenario te vermijden, is het gebruik van jacuzzi chloor noodzakelijk. De klassieker in waterverzorging zorgt niet alleen voor helder en licht glanzend water, maar ook voor een waterkwaliteit die hygiënisch en veilig is.

Het gebruik van chloor

Om het water in de jacuzzi schoon en fris te houden met behulp van chloor, doet u gewoon een chloortablet in de chloordrijver. Hierdoor komt continu de benodigde hoeveelheid chloor vrij in het water.

Chloor om de jacuzzi te desinfecteren

Met een passende hoeveelheid chloor in het jacuzzi water bent u altijd beschermd tegen ziektekiemen en algen. Chloor doodt onmiddellijk ziekteverwekkers en verwijdert organische verontreinigingen. Het gevaar van blootstelling aan gezondheidsrisico's bij het baden in de jacuzzi wordt zo effectief gedesinfecteerd. Zo kunnen u en uw kinderen zonder zorgen thuis in de jacuzzi heerlijk spetteren en bubbelen. Naast het desinfecteren van ziekteverwekkende kiemen zorgt chloor er ook voor dat het water uitvlokt. Hierdoor is uw jacuzzi water niet alleen vrij van ziektekiemen en algen, zo heeft u altijd kristalhelder en zacht glinsterend water.

Chloortabletten kopen voor uw jacuzzi bij Opblaasbaar Jacuzzi

In onze Intex Online Shop vindt u het complete assortiment opblaasbare jacuzzi's en accessoires en alles wat u nodig heeft voor het jacuzzi wateronderhoud. Chloor is natuurlijk een must. Wij leveren niet alleen chloortabletten, maar ook de bijpassende chloordrijvers. Dit geeft u meer tijd om met het hele gezin te genieten van uw jacuzzi in uw eigen tuin.